dilluns, 13 d’octubre del 2014

Kilià Isé Sinak, la força de la tempesta

El nostre protagonista no té res especial en aparença: amb vint-i-sis anys, és atractiu com qualsevol home jove, té els ulls blaus com la majoria a la CHL i els cabells foscos. El seu cos atlètic està definit per una alimentació generosa i abundant pràctica d'activitat física.

En general, en Kilià és una persona normal, justa i honrada, però el passat marca el seu present i a vegades el pot arrossegar a fer coses d'una sensatesa dubtosa.

La seva personalitat es va començar a definir quan, als quatre anys, la seva mare va morir per malaltia i ell es va quedar sol amb el seu pare, qui lluitava per tirar endavant un fill i el taller de confecció que havia deixat la seva difunta esposa. No va ser un moment fàcil pel patriarca que, tocat emocionalment, va desatendre les necessitats pròpies i les d'en Kilià.

Aquesta falta d'atenció va propiciar que, als cinc anys, un dia d'aventures infantils pels jardins del Castell de la Devesa, en Kilià acabés dins una càpsula voladora militar, direcció a Desèrtia. Aquell segrest el va canviar per sempre, i mai va poder deixar enrere el ressentiment nascut d'aquella experiència.

Arran d'això, es va fer guarda fronterer per assegurar-se que no es repetia cap accident com el que havia patit ell de petit, i amb aquest mateix motiu va acceptar presentar-se com a substitut d'ambaixador. El que no s'esperava ningú era que hagués d'ocupar el càrrec perquè el seu antecessor estigués detingut a Desèrtia i condemnat a mort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada