dilluns, 17 de novembre del 2014

Una saga de quatre entregues (I)

Si ja us heu acabat L'ambaixador de Confínia i us han quedat ganes de llegir-ne més, esteu de sort perquè, encara que ho sembli, la història no s'acaba a la pàgina 429. És cert que l'aventura que hem compartit en aquest primer llibre té un final tancat, però queden moltes històries incompletes, com ara la d'en Tirs.

Aquest personatge misteriós, que apareix com un simple figurant, és possible que ens hagi atrapat amb els seus enigmes: no sabem què sap de la seva mare, si s'han retrobat mai ni què sent per ella o per la Jordina (ja us avanço que no hi haurà triangle amorós), i tampoc com pot ser que el fill d'una fugitiva hagi acabat convertint-se en estratega i almirall
 
Doncs bé: en la segona part (que segurament es titularà Aigua Clara), i sense deixar de banda ni la Jordina ni en Kilià, aprofundirem en el personatge d'en Tirs i desvetllarem els misteris que l'envolten. També tindrem l'oportunitat de veure'l en acció i de gaudir de les seves maquinacions per fer que les coses vagin segons els seus plans, encara que, com ja us deveu imagina, no tot sortirà com ell té previst.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada